Păsăretu`și dinozaurii de la mine

Ce poți să iei cu tine la orice ai face, dacă nu femei ? Merg și dinozauri, dar numai dacă sunt așa fentă ca lumea, că altfel dinozaurii sunt foarte futuți de timp și ca expresie. În sensul în care lumea se joacă cu dinozauri de prea mult timp și prea la fel.

femeia la latex și cu pistoale șmechere, păcat că-i cam chioară

Asta pentru că dobitocii care fac jucării țin neapărat să fie corecți în a executa dinozauri pentru fiii și fiicele noastre și noi, n-ai copii, te doare-`n pulă, te joci tu, ai copii, atunci te joci tot tu, ei să treacă la lecții după ce ies de la creșă, sau oricum joaca lor să nu interfereze cu a ta. Dar revenind, producătorii de jucării au idei fixe și tâmpite, uneori. Dacă iei o erouță ca oricare dintre astea două pe care le-am invitat la ședința foto, atunci e obligatoriu să te ții de modelul original, pentru că arată bine. Întotdeauna un pasionat de jocuri și jucării o să fie atras de pizde pinup, bune și cu țâțe mari.

mai nasoală decât prima și suportul e mare și incomod

După ce termini de jucat cu campionul, întotdeauna ai nevoie de o scurtă relaxare în care să-ți faci de cap cu o zdreanță, mai puțin potentă, dar fertilă. După ce ai câștigat patru turnee cu Liu Kang, merge să dai un joc cu Sonia, nu contează dacă pierzi sau câștigi, dar e bună și e și la uniform. Oricine sănătos la cap și cu o gândire clară asupra lucrurilor așa procedează la joacă, simte ritmul și stăpânește străvechea artă a intervenției femeilor bune în punctele cheie pentru o joacă de calitate per total. Așadar, pentru ca acest lucru să se realizeze avem nevoie ca chinezii de la turnătorie să primească o matriță cât mai fidelă femeii pinup: țâțe mari, cur bombat și toate clasicele y compris.

amândouă bune, aici să zicem că se dau una la alta, să-și dea limbi sau ce să facă

Dar, pe de altă parte, aceeași creatori de jucării ar fi trebuit să-și fi dat seama la momentul potrivit de faptul că lumea nu se poate juca la nesfârșit cu dinozauri, sau cel puțin nu cu aceiași dinozauri. Păi da, dar dinozaurii nu s-au schimbat, ești prost, sunt aceeași dinozauri de acum hăt mii de ani și de pe vremea lu` Ceaușescu. Cretinilor, nu contează, inventați dinozauri ! Nu trebuie să fim riguroși în a construi dinozauri, Tyrannosaurus Rex, ăla ierbivor cu gâtu lung și pasărea nu mai știu care, nimeni nu mai vrea să se joace cu așa ceva. Se întâmplă de prea mult timp, probabil de când au dispărut dinozaurii. Deci ceea ce trebuie să facă ei la fabrică, este să-și imagineze. Crede cineva că pe copii îi doare în puțe dacă dinozaurii cu care se joacă ei au existat acum hăt sau nu ? Nu, copiii vor dinozauri fentă și și eu tot dinozauri fentă caut.

dinozaurul zdreanță roz și radieră, vine sanchi la modu` relaxat să vadă ce se întâmplă

Și da, știu că pe unii copii îi interesează ca dinozaurii cu care se joacă să fie inspirați din caz real, la fel cum actul creației lor a fost inspirat din porno piratat, dar ăia sunt tocilarii, iar tocilarii, practic, nu sunt copii. Tocilarii nu vor să se joace, o fac că nu au de ales, dar altfel raiul pentru un tocilar este să stea închis în aceeași cameră cu alți tocilari și să se uite cu toții la documentare și deloc unii la alții. Așadar putem să spunem că ne-am bucura nespus de o inovație la nivelul dinozaurilor și strigăm că vrem dinozauri ireali.

dinozauru`le combină pe freiere să nu-și dea limbi și că e mai bine să se mierlească

Totuși, masculii din pictorialul nostru, adică dinozaurii, nu sunt chiar atât de banali. Nu sunt nici capodopere, trebuie să rămân în onestitate, dar: au culori fentă. Culorile clasice de marker sunt și culorile ideale pentru orice jucărie. Dacă faci o jucărie verde fosforescent sau roz, turcoaz, portocaliu sau verde, ai rezolvat treaba pe jumătate. Deci dinozaurii aștia, oricât de nereușiți ar fi în detalii, se scot cu culorile care sunt foarte bine alese. Asta în primul rând, în al doilea rând fiecare dintre ei este o radieră, ceea ce e tare pentru că e oarecum flexibil, poți să-l pui în vârful creionului și să-l bați cu el în cap pe colegul din față sau dacă muncești poți să bagi creionul cu dinozaur în vârf în pizda colegei și prietenei de pe facebook, așa la caterincă, ca să vezi dacă rămâne dinozauru` captiv la fifi după extragerea norocoasă a creionului.

după ce a mierlit-o pe aialaltă, dinozauru`zdreanță începe să-i lingă tocu`lu` asta în latex; femeia se prinde că dinozauru' a ars-o ca să o omoare pe aia ca să se dea la ea și zice ”stai, domne, că nu vreau, cutare!”

Sau, dacă ești mai singuratic, oriunde ai fi, poți să te apuci să rozi la dinozaur. La un moment dat va rămâne fără cap sau fără coadă, dar n-are nimic. Deci una peste alta dinoazurii invitați la shooting sunt buni pentru că sunt colorați, sunt gume de șters și se montează în vârf de creion, în concluzie sunt multifuncționali, deci șmecheri.

Mai vreau să spun că pictorialul de față este transpunerea a cum îmi imaginez eu că mă joc.

pentru că fraiera nu s-a băgat pe mij, dinozauru`zdreanță roz și radieră și-a chemat brigada să-i dea o japcă sau s-o mănânce; morala poveștii e să nu vă temeți de dinozauru`roz, dacă știți șmecherie; altfel e belea

Orice joacă nu începe de la o jucărie, ci de la compatibilitatea dintre o jucărie și un context imaginat. Jucăria de calitate, este aceea care poate fi integrată ușor într-un cadru venit direct din imaginar sau din filme sau care inspiră la crearea unui cadru, iar jucăria-capodoperă e cea care se potrivește cu mai multe și cu alte jucării venite din structuri imaginative diferite. Uneori, joaca este epică, dar de cele mai multe ori, nu, pentru că atunci când te joci poți să rămâi într-un moment creat, oricât vrei tu. Și asta e fun, deci în shooting-ul de față sunt doar momente oarecare și fiecare poate să existe pe termen nelimitat. Totuși am zis să fac, în același timp, și o poveste din ele, așa degeaba.

See what others have to say (4)

 1. Chinggis Khaan commented on Răspunde

  Tata, mama, esti baiat, fata sau carnat, eu ta’ citesc. Sper ca mai e si altii, ca daca nu e, ei pierd. si sarumana pentru pictorial.

 2. ambra blugi commented on Răspunde

  gymy, dinozaurii aia nu erau cumva guma de sters si miroseau frumos?

  • mrpink commented on

   ba da, doar ca din pacate astea nu miros frumos, doar pe vremea noastra guma de sters mirosea frumos. si pixurile alea cu pasta de belea si canditoare la superlativ. acum acaretele de scoala nu mai miros a nimic, decat a pizda colegei de pe randul de la geam, eventual

Lasă un răspuns

Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>