Regina mama rara

Spuneam data trecuta ca parea oarecum curios faptul ca nu aparuse si in Romania pana la momentul respectiv. Nu stiam, insa, ca ne confruntam cu o fenta pur romaneasca. Sau poate cu o coincidenta, ca sa nu fim total fara obraz. Dovada, dovada, n-avem dovada, insa marea mirare face ca dupa ce seria 2 de Mighty Beanz aparuse deja mai peste tot in lume, la noi era ceata, cand, dintr-o data, direct in preajma Craciunului s-au umplut supermarket-urile, hipermarketurile si galaxymarketurile de seria 2 de beanz.

doamna produce femei

Acum evident ca aceste cascadorii de marketing sunt de inteles, insa nu si atunci cand deja situatia e mult prea penibila, peste tot lumea e deja satula de seria 2, si noi inca asteptam sa apara. Penal. Sau poate aparitia lor exact de Craciun o simpla coincidenta. Nu mai conteaza, deja s-a intamplat demult. Normal ca si la noi ca si la altii, lumea a dat navala bezmetica sa cumpere fasolea minune. Nici nu vreau sa spun cata lume a ajuns aici pe site fiindca a cautat chestii legate de Mighty Beanz. Oricum, e o isterie care deja incepe sa fie enervanta, nu a copiilor, ci a parintilor, normal, care sunt mult prea idioti si pana si jucarii cumpara cu aceeasi panica cu care cauta ulei mai ieftin.

Dar, sa revenim la mandretea de doamna pe care o aducem in prim-plan. Iete ce frumusete de matroneasa avem aici, frumos rujata, ii place cu bautura si cu jocurile de noroc si cred ca are si tate mari, fara sa fie buna in rest, insa. Are si o freza aranjata la fenta cu carlionti si vopsita roz.

regina rezerva rara

. De fapt, dupa cum se vede, toata e minunata si roz. De facut, face exact aceleasi chestii pe care le fac si alti frati beanz, se da peste cap, se rostogoleste si tot tacamul deja cunoscut. E bine hranita, rotunda, deci rara. Asadar faceti cunostiinta cu “Queen Bean”, cu numarul 211 pe tricoul roz din seria 2 de Mighty Beanz.

Chestia tare e ca desi a aparut de curand si evident ca inca mai sunt sanse sa o gasesti la noroc, “Queen Bean” deja se vinde pe net , 11 dolari felia cu tot cu shipping. E si marketata corespunzator ca fiind “ultra rare”. Ceea ce probabil ca este. Nu ma intereseaza, insa, noi avem deja o relatie.

frumos, la plaja, la un pahar de vin si un pariu

See what others have to say (3)

  1. vs commented on Răspunde

    este doamna de la curve! mercur adica. este chiar DOAMNA! pe flori n’o ai?

  2. vs commented on Răspunde

    stiu… e clar, n’o ai, am aflat asta vara de la o fosta chelnerita stahanovista cu ochelari care acum vinde tigari la un butic de linga tago mago ca dupa ce a fost prin italia flori s’a intors, maritat si copil. parea insa din ton ca totul e bine, treaba merge inainte, st pa zona fetele!

Lasă un răspuns

Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>