Terminator penibil

Prin ’90 si un pic Terminator mergea la brat cu Predator la intrarea pa gatul recorderelor sau playerelor mai sarace. Asta era fenta si oricum cine se uita la ei nutrea asa un fel de respect venit din admiratia pentru personaje.

asa din dreptul muii pare sa fie acceptabil, insa pe la finisajele de la gura se vede ca e facut din plastic de cacat

Terminator le avea pe toate, se toapea, isi revenea, era antiglont, avea motor si pusca smechere, era si bun era si rau, venea si din viitor, era musculos, se imbraca smechereste in piele, avea ochelari de soare asa si asa, dadea bine cu pumnu’, se metamorofza, isi facea mana sabie, trecea prin zabrele si venea din viitor. De partea cealalta, Predator era ugly motherfucker, deci nu prea puteai sa-l admiri, insa avea dreads, se vedea prin plasa aia ca si brand ca lumea, avea sange verde, smecher, tintea ca lumea cu rachete de peste pumn, avea laser pe umar, era rezistent si de faptul ca se facea invizibil nici nu mai zic. Cu toate astea, la momentul respectiv a existat pula action figure Terminator si/sau Predator. Hai sa zicem ca poate cu Predator sr fi fost mai greu, insa Terminator apare in forma metalica definitiva inca din 1991, adica odata cu Terminator 2. Deci de ce nu a aparut action figure cu Terminator inca de atunci ? Lipsa de inspiratie, poate. A trebuit sa treaca noua ani ca sa apara un Terminator robotic-metalic, care in loc sa fie smecher si fun si tare, este fix o pula belita si ridicola si iti vine sa te caci pe el, pentru ca e facut din plastic ieftin, pute si are un aspect de serie super-H de zici ca l-ai castigat la varianta chinezeasca a Kinder Surprise.

caterinca de Terminator, cracanat si pregatit sa o dea sub bara, din coltul careului mic, cum zic aia la televizor

Pe picior are marcata, intr-adevar o serie, insa nu este specificat niciun producator, deci oricine ar fi avut ideea, sa-l fut in gura, asa ca de pe maidan sau de pe un blog roz. Din rotula, piciorul ii pleaca asa in spate ca la prietenii de joaca handicapati carora cand stateau in picioare cu membrele perfect intinse le pleca piciorul in spate de la genunchi in jos, la modul uluitor. Exact asa o arde si acest Terminator, care este destul de inaltut, de altfel, 15 centiemtri. Complet ridicol. Picioarele si mainile se misca doar inainte si inapoi si atunci cu greu de ai impresia ca or sa se rupa . Cand sta in picioare, Terminator mai mult nu sta, trebuie sa-I gasesti tu pozitia, fiindca nu sta drept si are centrul de greutate gresit. O jucarie complet gresita. In plus, dezavantajul la faptul ca mainile nu i se misca decat inainte si inapoi este ca nu poti sa-l faci sa dea cu pumnu’, daca il bagi la bataie cu alte action figures. Deci ce pula mea action figure e ala care nu poate sa dea cu pumnul ? Un cacat. E important aspectul referitor la miscarile bratelor si ale picioarelor din urmatoarele considerente: daca eu ca om mai mare si pasionat de jucarii, imi bag pula in el de Terminator, pentru ca este complet inexpresiv si inutil si facut din plastic de cacat, deci nu pot sa-l colectionez pentru ca imi fac rangul de rusine, macar copiii sa se poate juca cu el. Dar nici asta nu se intampla, fiindca cacatul sinistru e rigid si handicapat. Asadar avem in fata o jucarie care fie ajunge sa faca fetch cu ea cainii sau pisicile, fie zboara direct in ghena, fie se rataceste prin fundul unui sac de jucarii. Terminator figure in discutie se numeste T-R.I.P si e asta din ultimul Terminator, “Teminator Salvation” si mai si costa vreo 50 de lei. Ah si Terminator este ingrozitor de cracanat. Cretinism mai mare nu am mai vazut. Da’ e cracanat la modul oribil si diform si fotbalist, asa cum era Pierre Littbarski, pentru generatia care il respecta pe Terminator.

Lasă un răspuns

Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>