DiMitechnicus: Gadget Cool, Vintage Fool

DiMi din nou la prima mana, ii cedez tastatura

DiMitechnicus: Gadget Cool, Vintage Fool

Fenta e problema personala

Cum zice Fratele Nord, aici la noi, in Sud (titlu, despre titlu am zis, hipsterilor). Doua chestiuni, ca sa mai invatati cu stilul, vorba la un badigard, care in 2000 nu l-a lasat pe un fratello de-al meu in club pentru ca avea Adidasi (brand pe vero) aurii.

Cand vine vorba despre ceasuri, chiar ma mai pricep din aducerile aminte ale celor doi ani cat am fost capitan de plai la o revista si anume singura dedicata in exclusivitate si specializata, inaintea celorlalte. Am fost si in Elvetia la targuri, muzee si manufacturi, stiu de la bulioane de franci pana la mecanisme de 20 de centi americani. Lumea toata, fenta dupa ceasuri. Majoritatea fake, doar ii stiti, uitat-va langa voi. Si face fratele vostru un pictorial intr-o luna. La revista, deci ceasuri. Adica, era doua combiantii: pictorial cu oameni si moda si shopping pe genu cumperi si ramai cu bani dati. Si vad yo filmul de mare angajament cu Anjelica – Wanted. Filmul American cu Anjelica, dar baiatul ala are ceasul, maaaaaan! L-am dorit de cand am stiut ce-i ala ceas, chiar daca primul era de buzunar si era al lui bunica-miu. Primul Illuminator de la Casio, el vero. Omu are in film la fel. Dau stop cadru, ranesc tot internetul, ala e. Merg la Unirea sa iau ceasuri pentru sedinta foto, ce sa vezi? Illuminator singur, ma astepta ca si cand. Fenta maxima. Toti cu solnite (licenta poetica copyright mama J ) si bube la mana, cand il vad pe-al meu: moaaaa, ce ceas tare ai! Stiu.

Deci, nu mai puteti cum sa va scoateti Iphone pre5 pe masa si sa va laudati cu programele luate pe naspa sau pe combinatie, stie un tovaras, Vlad, de pe internet. Adica el stie, dar pana la instalare mai e cale lunga, eventual la alti baieti, ca e si omu’ ocupat si n-are timp asa. Altii, mai profi, crede ei, vine cu Blackberry. Sunteti traderi pe Forex si tranzactionati? Cat ati pierdut ultima oara? Imi veti spune ca are un program cu care te vezi Skype gen oriunde in lume. Pfffff! DiMi pont, daca tot ati ajuns pana aici: e si la Mar o faza din asta. Timpul de fatau se numeste. Si poti vorbi cu iPhone nou pe FaceTime moca cat vrei. Adica, si mai smeker, tu ai doar iPod touch, wireless la BT Café si ti-ai dat jos Face Time de pe net. Daaaa, ajungem si la Matrix, stati cuminti la locurile voastre, va zambesc ca …escu. Deci, se numeste 7110 si apare in Matrix 2, ca in unu e ala banana, cel mai smeker. Si uite asa, dupa ce mi-am pierdut telefonul mic, finlandez, gen luat de la tovarasi pe moca, in timp ce ma pupam cu o fata (frumoasa, da, cum se zice: de zbori) intr-un local de centru dreapta care nici nu mai se exista, a venit Bogdan cu Matrix 2. E foarte amuzant. Nu doar faptul ca imi scapa pe jos, il ridic si vorbesc in continuare la el. Dar sa zicem ca vin la o intalnire. Lumea scoate ultimele oferte pe masa. I, black, white, ciocolata a iesit din trend de vreo 2 ani. Si se uita unii la altii cu invidie. Ca sa nu zic ostilitate, rautate, probleme la colon. Si scot si yo Matrix 2, mfs! Vaaaaiii, ce tare eeee! Toata lumea! Am avut si yo, mai merge? (normal ba, nu-I cade softul la primul update), ce cool, asta telefon, nu e cam mare? In comparatie cu ce ai tu, sa stii ca se face mare-mare, ia uite clapeta fenta cum izbucneste de la butonul discret dar argintiu din spate! Concluzionam cu vorba lui Eminem: What’s the difference? We can start with the penis.

Si ca sa va destindei, bagati un Lupe Fiasco cu The Cool, v-am scris, poate mai invatati cu stilul asta, ca e greu, am vazut.

Lasă un răspuns

Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>