Doua coaie rosii

Inutilitatea inutilitatilor loveste mai pe sub coaie direct in reflexogen, mai dur ca niciodata odata cu intrarea pe fenta a acestor doua coaie mari. Mari si rosii, storce-le-ar doamnele in guri. Pardon. Asadar pe felie intra doua coaie foarte frumos asezate, gemene, imperecheate la codite intr-un creatia unei puli diforme si malproportionate cu cele doua oua rosii.

nuanta sublima

Putica se formeaza ca un jnur foarte subtire si intreaga constructie devine ca un buchet de fructe din plastec, intors. Dar na, acum ca tot ne-am spart trebuie sa le acordam credit celor doua minunate coaie pentru ceea ce sunt ele de fapt. Doua fructe. Dupa opiniile noastre, adica a mea si ale celor trei felii feline, fructele astea sunt asa oarecum cele mai dampulea, idioate, nepractice dar foarte hip, senzuale, bune de infipt in gura unei doamne si stoarse asa de dinti cum faceau taticii generatiei in salopeta si burlan cu portocalele, de Craciun, prin `86 – `87. Sunt decente de gustat si savurat si pot fi folosite pentru a obliga o pizda sa linga zeama sau sa si-o stoarca pe tate, orice numai cu cu suc de fruct sa fie, pentru ca domnisoara in speta sa fie o fraiera umilita si care sa se creda, de fapt, buna, de care tu sa razi si carei sa-i dai un sut in cur si afara, taman cand ei ii venea de luat iubirea-n gura.

tanarillo solitar, se joaca cu batu'-'n balta

La piata “Timpuri Noi”, oricat de greu de crezut ar putea parea, e unul dintre cele mai bune locuri de unde sa cumperi citrice ok si la un pret destul de normal. Coaiele astea rosii, tamarillo, nu sunt ieftine nici aici, tot pe la 5 lei e imbucatura de coi, dar merge asa dupa betie, intra bine. Bine, eu nu m-am imbatat cand le-am mancat pe astea doua coaie, cred ca si din cauza asta mi s-au parut mai de cacat decat alea de la supermarket. Si sunt sigur ca, de fapt, alea de la supermarket sunt infinit mai jeg decat astea de la piata. E fenta si coaja, are asa o textura de finete ca sutu’ lu’ Hagi in vinclu, si o culoare la super-smecherie. Coaiele se ofera la balamuc oral, cu multa zeama ci cu culoare, frumos de tot.

Lasă un răspuns

Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>