Hesus como te mueves tu!

Hesus se lumineaza instant, fara incalzire, fara cap-cap, pase-pase gol sau pula mea, la malai. Nu clipoceste, nu palpaie, o ia direct la fenta si e bine ca cum ar veni cacofonic vorbind culorile nu se repeta banal, adica din trei ture sa-i inveti miscarea, sa te saturi si sa dai cu el in veceu.

Hesus, pernita la "Lapte gros"

Dimpotriva, going out Hesus poseda un soft foarte complex si nu plictiseste deloc la distractie, ba chiar eu si cu pisicile am dat din jmen in jurul lui, cum dadeau aia mai mari in tabara la Scropoasa, prin `86, in jurul disco ball-ului din sala de mese, unde si neonu’ intra bine pe fetele de masa albe, gaurite si asezate colt pe mesele pe care cu doua ore inainte se servise compot. Necinstit e ca nu da rosu si mov la motivatie, ramane mai mult in zona albastru, verde, culori reci, dar de efect pe muzica frumoasa, de dat din cap, un cold blooded Hesus, absolut deloc warm-harted, deci hot.

Povestea lui e povestea mantuirii neamului care a mancat fantastic de multe animale grase dupa moarte, saraci care simtindu-se vinovati pentru ca exista si sunt cacati sau plictisiti sa stea la coada pe bucata asfaltata dintre Sinaia si Busteni, se dau elegant jos din bogatiile proprietate personala, sa ia un creion mare ca amintire sau cadou, depinde pe care dintre cele doua sensuri stau la coada. Tigani la trening, pasaret cu fes, modern la outfit si cu multe parole de videochat memorate, toti se bucura la niste constructii din lemn, una langa cealalta, vis-a-vis de “Vadul Cerbului”, unde am fost si aici intr-o tabara cu niste pizde care mancau seminte. Emancipate, fraierele, deci cred ca era dupa ’89.

Hesus se fardeaza la baie

Am oprit si eu sa caut acarete tari si l-am indragit din prima pe Hesus. In baraca din sipci, am inceput sa trag isteric de butonul on/off: “Nu se aprinde, nu se aprinde, de ce pula mea nu se aprinde”, mi-am spus si m-am dus direct la vanzatoare care era cu doi domni cu chip de sabie pe crac si atunci, cu o voce calma, i-am zis aleia: “Vad ca asta nu se aprinde, aveti vreunu’ care merge ?”. Vanzatoarea, haladita, mi l-a luat pe Hesus din brate si imediat i-a scos o hartie care era bagata la fenta pe la baterie, ca de protectie, sa nu se joace cu el toti bulanii care intra in baraca. Cum a scos aia, hartia, hat!, a si pornit sa faca culori smecheresti, Hesus. L-am oprit repede, ca sa nu se consume bateria.

Am platit pe el simbolic, 15 lei, face mult mai mult my precious Hesus care chiar acum ne anima pe toti in casa. E din plastec veritabil si are asa niste colturi fenta rau, ca de diamant. Fabrique en Chine, de calitate superioara.

Hai ca il opresc ca se consuma bateria si poate nu mai gasesc alta.

Hesus pe biletul de la intrare

Lasă un răspuns

Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>