cum ar fi o carte postala perfecta

Cel mai mult lui Zip ii place durerea la pula. El poseda o maiestrie genetica a durerii la pula pe care o manifesta cu o inconstienta daca nu genetica, sigur chimica, de la multele pastile, fumuri si unitati pe care le consuma zilnic. El este genul de drogat parnaias de ultima speta care atunci cand se drogheaza innebuneste la propriu.

luat la rupere, zace sau doarme sau e in transa; e praf pisica

Ca aurolacii care se dadeau cu captele de usile autobuzelor galbene unguresti, prin 1996. Doar ca el, drogat si emancipat, in loc sa sa dea cu capul de chestii, asa cum ar fi normal, se apuca si mananca din cutie. Fraieru’ e copt. Nimeni nu intelege de ce mananca din cutie, probabil il arde pe mate de la narcotice. De multe ori se intampla ca Roz sa treaca pe langa el atunci cand Zip inghite carton si se tine cu laba de nas. Se vede cum i se schimba culoarea urechilor din roz in verde si asta se intampla fiindca lui Roz pur si simplu i se opreste voma sub limba. Si asta nu din cauza faptului ca il vede pe Zip cum mananca din cutia de carton, ci doar pentru ca il vede. Lui Roz nu ii pasa de faptul ca Zip se drogheaza, o intereseaza doar ca Zip exista, ceea ce ii provoaca o sila teribila.

in starea premergatoare intrarii in paralizie si o carte postala posibil perfecta

Revenind, mintea pisiceasca, la fel ca si cea umana, se ingorase la sange de la chimicale si o ia pe giolgau rau de tot. Asadar, Zip dupa ce mananca cat carton vrea el, cu burta plina de hartie si sangele invadat de nociv se baga cu toate formele splendide in cutie. Ca orice drogat cu downere, la inceput pleoapele i se lasa usor si ramane cu gura cascata. Dupa cateva minute de reverie, adoarme complet. Zip este un drogat de moda veche. Uneori ramane acolo ore in sir. El este un boschetar-drogat de lux. Cu un text adecvat pe spate, asta ar fi o carte postala perfecta: un drogat la Dorobanti 1 in 2010. Maine revenim cu editia speciala de Craciun. Acum nu mai scriu ca doarme Zip si e greu. De la droguri, cred.

Lasă un răspuns

Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>