E belita! Tighi incepe sa omoare!

In acest moment tastez in liniste, fiindca Tighi isi ascute dintii in steluta lui norocoasa. Steluta ninja norocoasa. A devenit expert  in aruncarea cu steluta ninja si exact din acest motiv i-a si fost confiscata. Teama de a ne mierli pe toti e mai mult decat evidenta. Se impun masuri de precautie extreme, la fel ca in manualul de exercitii pe care trebuie sa le desfasori in caz de cutremur. Cica daca vine cutremuru’, e bine sa te bagi sub masa. De ce pula mea sa ma bag sub masa, ce imi cade cuscra de deasupra in gura, altfel, sau cum ?!

Tighi cu privirea in fenta "va ard eu, cacatilor!"

Revenind, anul 2011 a inceput foarte greu pentru Tighi. E cu nervii la pamant iar coltii lui sunt mai fermi ca niciodata. La fel si unghiile. Intr-o prima faza, in primele zile ale anului, a fost lasat singur acasa mai mult decat de obicei, si asta numai din cauza lui Roz si a lui Zip, care stateau la fenta in casa. Tighi a inceput sa troncane cu unghiile in parchet de spume. A luat steluta ninja si a infipt-o in usa camerei in care doarme, in semn de nu te apropia. In cele din urma Roz si Zip s-au descurcat si lucrurile incepusera sa reintre in normal pentru Tighi, ninja obez.

Asta pana acum trei zile cand, vorba titlului de pe ecran , na belea. Tighi s-a trezit in casa cu o mandrete de fetita, bichon alb. Futu-ti mortii ma-tii de bichon alb, si-a zis fiertura ninja, care a inceput sa spumege la propriu. In cele din urma am inteles care anume era aspectul care l-a daramat pe Tighi cel mai rau. Hai sa zicem ca poate ar fi trecut cu vederea ca a venit peste el in casa un caine. Da’ un bichon alb ?! Adica chiar asa umilinta pentru un ninja felin si corpolent, sa fie nevoit sa imparat spatiu’ si acaretele cu un gunoi de bichon alb ? Este peste orice limita a convietuirii cu acord.

In plus, Tighi a mai spus, si aici sunt cumva de acord cu el, ca toata situatia e penibila, ironico-la-misto. Adica cum sa stea in acelasi loc el impreuna cu un bichon alb, adica ce pula mea e asta, un fel de yin si yang al saraciei animalelor de companie bagate fortat in acelasi domiciliu, sau cum. In consecinta, Tighi si-a adunat toate acaretele lui intr-un singur loc si a amenintat ca omoara. Toata lumea tremura, mai putin fetita bichon care cred ca o sa-i si pice victima, pana la urma, daca nu se baga in seama cu el. Acum liniste, ca il vad cum vine spre mine. Gata, inchei.

See what others have to say (3)

  1. ambra blugi commented on Răspunde

    gimi, e privirea in fenta, sau in fanta?

  2. Pingback: Despre 2012 | supravietuire cutremur | in caz de cutremur ()

Lasă un răspuns

Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>