Inegalite, fraternite

Ahhh, ia da-te, fa, mai asa, ah, ce pufoasa esti, pune-ti-as mana pe coada. Zip a trait vremuri mult mai minore. Cand a fost gasit avea dimensiunile unei adunaturi de flegme a unui baiat in trening care a mancat seminte timp de 45 de minute in fata blocului. Cu toate astea, inconstienta care l-a indrumat catre consum pronuntat si asiduu de droguri, s-a vazut inca de atunci. Zip a fost inzestrat cu o durere la pula nativa, la fel cum Roz a mostenit o stare de repulsie cu nuante vomitive in ceea ce priveste orice altceva sau altcineva in afara de ea.

pictura clasica in ulei: Agentul silei si arhanghelul durerii la pula

Totusi, in acele vremuri uitate, dupa o epoca de tatonari, relaxarea, talentul, scarita, tinutul pe picior si jongleria a invins sictirul, iubirea de sine, senzatia de nod in gat spontana la vederea a orice altceva decat propriul trup. Vechii intelepti au apreciat ca in cele din urma Roz a cedat fiindca deja ii era mult prea sila sa-i fie sila, sila acuta manifestandu-se, uneori, asupra silei insesi. De cum a cedat, minionul a inceput sa ii se cace in cap. Dupa cum se poate observa in imagine, micutul tocmai ii testa pufosenia, desavarsita dar totusi nemulata, inca pe capul lui, chestie care il cam inglodea, dar nu il deranja. De cealalta parte, cel alb incearca sa-si reorienteze scarba asupra propriei persoane feline, se spala in tentativa de a isi crea iluzia ca in acest fel nu va mai simti dezgustatoarea presiune a unui cap strain. Erau vremuri de inegalitate, fraternitate.

Lasă un răspuns

Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>