L-am omorat pe Mos Craciun! (si plecam)

Asasini de ranguri diverse, ninja, dement si pasionat, cele trei felii feline protagoniste a diverse situatii aici, pe blog, au cam belit-o de data asta. S-au invartit si i-au facut lu’ Mos Craciun fenta mort. Mai putin Tighi, care anul asta s-a decis sa-l crute pe mos si au ars-o amandoi camarazi. Roz, insa, a facut-o in stilul caracteristic, respectiv l-a decapitat cu laba si i-a dat japca la sac.

unu' l-a decapitat

Dupa ce i-a cautat in sac si a vazut ca avea numai acarete neatractive, i-a aruncat sacu’-'n cap si i-a mai dat doua picioare, de ura. N-a schitat nici o urma de regret si dupa ce l-a vazut complet mort a inceput sa se spele de sange, foarte tacticoasa, vreo 4-5 ore. De parte cealalta, Zip, drogat ca de obicei si intr-un trip foarte dubios, nu s-a interesat absolut deloc de sac. L-a luat pe Mos Craciun si l-a mancat de la mana stanga, complet. Dupa aia a adormit, de la droguri.

altu' l-a mancat

Asadar, situatia e nasoala si nu ne ramane decat sa ne caram in zari. Tighi, Roz, Zip si cu mine ne-am adunat acaretele mai importante si plecam ca sa lasam lucrurile sa se linisteasca, sa circule spagile netulburate si atunci cand ne vom intoarce, vom fi complet nepatati. Pana atunci mai uita si lumea si moartea lui Mos Craciun n-o sa mai fie o stire.

Nu mai avem ce sa uram, fiindca daca am bagat mortu’-'n casa, aia e, s-a dus si sarbatoarea. Mentionam, insa, ca vom reveni pe 3 ianuarie, tot roz, tot cu fente. Multumim tuturor pentru ca, inca, avem un bounce pozitiv si le transmitem toate cele bune fratilor nostri care au ajuns la noi fiindca au cautat “ray mysterio incordat”, “pink se drogheaza” si “cum cumpar mighty beanz”.

La anu’ si la multi ani,

V-am pupat la tunel !

Noi

si unu' l-a iertat

Lasă un răspuns

Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>