Mierleala vine cu steluta

Tighi nu se mai desparte de steluta ninja. Zice ca daca arunca cu ea la panica prin casa, mai slabeste. E ca un fel de gras in maiou cu gaurele care face bicepsi cu sifonu’, prin casa. Asa e Tighi su steluta ninja. Steluta care, de altfel, trebuie sa-l dau si sa-si ia fapta, Tighi mi-a tirat-o. Am cumparat-o prin 2004 din San Marino. In San Marino sunt numai magazine cu acarete tari de smardoiala. Oamenii au probleme la nivel psihic.

dolofan ninja va taie capetele si vi le baga in guri

Printre buzdugane, sabii, cutite, pistoale, ghioage si tot felu’ de cacaturi, am descoperit si aceasta mult prea pretioasa steluta, venita parca direct dintre degetele lui Sho Kusugi in “Revenge of the Ninja” care este, de altfel, si filmul preferat al lui Tighi. Steluta e fenta mare de tot, cica e la standarde identice de ninja adevarat, dar eu nu stiu in pula mea, ca eu nu am reusit decat sa-mi doresc sa fiu ninja, asa cum vedeam eu mare smecherie pe mult prea iubitul recorder Akai, production mille neuf cent quatre-vingt-quatre. E asa dintr-un fel de otel, ne imaginam Tighi si cu mine, dar s-ar putea sa fie din inox din asta, furculita. Totusi Tighi nu ar crede, zice ca e otel, ca il simte el mai greu la laba cand arunca cu steluta prin casa dupa oameni, ca sa-i aduca de mancare. Revenind, nu doar ca e grea asa, are forma perfecta si scrie si ceva cu litere japoneze pe ea, pe care Tighi le citeste in fiecare seara cand se culca. Inainte sa adoarma, Tighi ridica cu labele steluta ninja, zice ceva cardeala in japoneza, si dupa aia face asa un semn gen se roaga la steluta si se lipeste cu fruntea de ea. Apoi o baga la piept si adoarme. E smecher rau, Tighi, e ninja adevarat, fraieru’. Alta chestie e ca steluta noastra, a lui, mai exact, are ca orice steluta ninja asa niste picioare sau nu stiu cum sa le zic. Eh, chestia e ca fiecare piciorus din ala taie vai-pula-mea, te faci praf pe degete daca nu stii cum s-o manevrezi. Bine, nici nu se pune problema de mal-use din partea lui Tighi, care, din nou, e periculos rau si la capitolu’ asta. Ia steluta si inainte sa dea cu ea dupa tine sau aiurea prin pereti, o trece asa la misto printre pernite, la pericol, cum fac aia cu jetoanele la poker. Uneori, Tighi, isi pune si ochelari de soare cand se joaca cu steluta ninja prin casa. Nu sunt ochelari de indoor, sunt outdoor, deci nu vede mai nimic si o arde pe genu’ dement periculos, insa pur si simplu il doare-n tata de mat, e foarte increzator pe skillurile lui de a arunca cu saracia. Odata a vrut sa ma lege ca sa facem fente din alea de circ, i-am zis ca nu si am inceput sa alerg prin casa cu mainile ferindu-mi capu’, ca sa scap de furia cu care arunca incontinuu cu steluta dupa mine. Tighi e foarte pericol cand are steluta ninja in mana, asa ca atentie mare daca vedeti vreodata o pisica cu ochelari de soare Ray Ban “Road Spirit” si steluta ninja, ferea ca e belea.

Lasă un răspuns

Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>