Roz din Mortal Kombat

Animal pe plictis și felină căreia îi place să belească ochii toată ziua la tot felu’ de căcaturi, gen porumbei, copaci care se clatină de la vânt, mașini care trec și oameni vomitivi care cară scoșe și baxuri de apă minerală și alte sărăcii, pe aici pe la bloc, Roz își exersează privirea. De fapt, asta face ea toată ziua. Ocupațiile ei, în ordinea importanței acordate, sunt următoarele.

Roz intră în transă, crede că fute toată omenirea

Așadar decalogul lui Roz: 1. Să îi fie scârbă de Zip; 2. Sa îi fie scârbă de Zip; 3.Să îi fie scârbă de oameni; 4. Să îi fie scârbă de ea, dacă a atins-o Zip sau vreun om; 5. Să se uite pe geam după acarete, păsări și oameni cretini de care, evident, îi este foarte vomă; 6. Să doarmă până când cineva se mișcă sau o atinge și atunci se trezește de aceeași silă; 7. Să mănânce cam jumătate din porția care îi revine pentru că lângă ea mănâncă Zip disperat și probabil că ei i se pare că e subpisiciesc să stai la masă cu un grobian care rade tot, aproape nemestecat; 8. Să mă trezească din somn cu urlete în fiecare dimineață și când în sfârșit m-am trezit, să plece din cameră; 9. Să se spele zilnic suficient încât să nu i se facă de propriul ego; 10. Să se tăvălească pe jos, să i se umfle coada și să-și dea urechile pe spate, când, inexplicabil, o apucă isteria de joacă; isterie care o ține, evident, până atunci când simte greața pe la omuleț.

Deci fiind un animal care se uită foarte mult și în egală măsură inutil, Roz este obsedată să-și exerseze privirea. Din când în când, dacă afară nu bate vântul ca să miște copacii și dacă porumbeii s-au mai cărat și ei în morții lor, Roz se bagă pe canapea la câte un Mortal Kombat. Nu-i place nici un personaj, zice că se cacă pe ei.

Să băgăm puțin șlagăr, ca să meargă citirea mai bine.

la revenire, Roz constată că nu a făcut nicio fentă nimănui. chestia asta nu o afectează, oricum

Așa. Roz zice că se pișă pe toți ăia din Mortal Kombat, îi place un pic de Sub-Zero, dar parcă totuși nu și îi place și Raiden, dar totuși crede că e prea hipster pentru gusturile ei și oricum o arde mult prea la alb greșit, gen bulan. Cu toate astea, Roz a fost influențată de Raiden și mai nou, se crede un zeu al fulgerului. Am încercat să-i explic că eventual poate să fie ”zeiță a fulgerului”, da` mi-a replicat sec ”Dă-te, mă-`n morții mă-tii!”, dorind să accentueze că ea ori e zeu, ori nu mai e nimic.

Trăind cu impresia că ea e un zeu al fulgerului, Roz încearcă ridicol să arunce fulgere, flăcări și tunete pe ochi. Pula, nu se întâmplă nimic, și toată lumea râde de ea, Zip se uită la ea gen ”fraiera e coaptă”, însă Roz exersează încontinuu privirea-fulger, doar doar o ieși ceva, o mică scânteie, ca omul preistoric care sătul să-și frece pula, a început să frece lemne până a ejaculat foc. Până în prezent, niciun rezultat. Pe Roz nu o afectează niciun râs și nicio ironie la adresa ei, pentru că oricum nu ne vede în timpul exercițiului de a scoate fulgere pe ochi și oricum îi e prea silă de toată lumea ca să bage în seamă orice ar spune oricine.

Dar nici nu insistă, face două trei exerciții pe zi și gata.

Lasă un răspuns

Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>